哲迳建筑

2017
Five as New Green Center Office Interior Design


The office space is 400 square feet and will accommodate 50 employees. In the per capita area is not well enough and decoration budget should be carefully controlled under the premise of rational use of space resources and reflect the design company's personality, is the key requirements of the design.


At the beginning of the design, the team took into account the company wants to strengthen the building, structure, equipment, professional interaction and exchange. To avoid the their own governance because of the functional partition design, the architect deliberately designed a linear flow of "information transmission belt." This "information transmission belt" spread in the ceiling of the ceiling, partition wall decoration, floor decoration and other visual areas. Showing a similar but different form of expression, in any of the corners of the room can feel a linear series – on the ground "line of the flow" as if the instructions fast channel, increase mobility; During day the "line of flow" optimized Light uniformity, emphasis on creativity and inspiration; From a view of façade, the "line of the flow" is like a line of binding, to strengthen the link between departments.


Designers are more concerned with scenarios than other customers. A "theater area" to the daily office provide a different, open-routine space area. This area set up a bar, suitable for talks and chat, while the design of paper tube with a strong shape of the formation of weathering steel, is to show the designer boldly try the character.


One-piece "7-shaped" concrete bar is both extensive and unique, and enhance the internal space of the centripetal. This space is designed to enhance the interaction of employees in reality, breaking the usual habit of employees being used to sit in the seat through the network.


Glass conference room to become a "scenic area" of the office area. It can be flexible, transparent, but also in the curtain after treatment becomes private and quiet.

Office area make full use of natural light, 80% are arranged in the sun can reach the location. Other areas are arranged on the light requirements of the solitary space is not high or must start artificial light source. And the artificial light source for dimming the space, such as conference rooms, reception lounge and so on.


The new office space is presented to the user wish: take into account the open-between Single and require more compact and harmony of grand. Taking into account the mental and physical consumption needs,with more pleasant and relaxed needs. Taking into account the unique and fashionable combination of innovation and follow the trend.


With the development of today's economy and the increasingly optimized business environment, office space and style of more and more attention. Especially for a design company, a complete and unified, creative office image, can increase the customer's trust. At the same time increase the sense of belonging and work of the staff to meet.